ONCO-101 Impotriva Cancerului Ovarian Si Endometrial

Translational Genomics Research Institute (TGen) a licentiat primul medicament sub forma unui compus care tinteste tumorile maligne ovariene si cancerele endometriale prin modificarea activitatii proteice.

ONCO-101 va fi produs de Oncoholdings Inc., o companie farmaceutica axata pe dezvoltarea tratamentelor anticanceroase inovatoare. Urmeaza sa se demareze primul trial clinic pe subiecti umani, acestia putand fi deja primii beneficiari ai efectelor anticanceroase.

ONCO-101 este un agent epigenetic, actiunea lui congretizandu-se in modelarea activitatii proteinelor si impiedicarea reproducerii celulelor anormale. In momentul actual exista doar 4 produsi cu actiune similara, dar toti sunt aprobati pentru cancere de sange, deci ONCO-101 ar fi primul indreptat spre tumorile solide.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.