Oportunitate Unica Pentru Medicii De Medicina De Urgenta

Vineri, 19 martie 2010, intre orele 16.00 – 20.00, va avea loc la Hotel Marriott o conferinta referitoare la angajarea pe termen scurt (intre o luna si 12 luni) a medicilor de medicina de urgenta in departamentele de medicina de urgenta ale spitalelor de stat din Anglia.

Se ofera salarii excelente (intre 30-50 lire/ora), aceasta insemnand intre 6.000-10.000 lire/luna sau chiar mai mult.

Prezentarea va fi tinuta de catre un medic roman care lucreaza in departamentul de Urgenta (A&E = Accident &Emergency) la unul dintre spitale de stat din Anglia , care va impartasi din experienta personala si va prezenta detalii despre:

– responsabilitati si indatoriri;
– comparatia intre sistemul roman si cel englez al medicine de urgenta;
– rutina unei zile tipice de lucru;
– cerinte si provocari.

Este o mare oportunitate ca medicii cu specialitatea medicina de urgenta sa afle informatii despre angajarile pe termen scurt in Anglia de la cea mai mare agentie de recrutare pe termen scurt din UK.

Vor fi prezenti de asemenea reprezentanti din partea agentiei de recrutare, care vor vorbi despre engleza medicala.

In acest moment sunt disponibile aproximativ 100 de posturi in Anglia.

Vor fi de asemenea prezentate job-uri specifice (cu descrierea job-ului/detalii despre spital/salariu/cazare, etc).

Nu se accepta decat medici de medicina de urgenta sau rezidenti cu specialitatea medicina de urgenta (minim in anul 2 de rezidentiat).

Medicii care doresc sa participe la conferinta din data de 19 martie de la Marriott trebuie sa se inregistreze cat de repede la adresa emergencymed@id-medical.com si sa trimita un mail de confirmare participare pe adresa mihai.giuvelea@houston.ro. Numai medicii cu specialitatea medicina de urgenta confirmati pot participa la conferinta.

In afara de informatiile obtinute in cadrul conferintei de pe 19.03, cei interesati pot fixa si intalniri individuale sambata si duminica, in cadrul Targului International de Cariere Medicale de la Bucuresti, unde va fi prezenta si compania de recrutare. (Targului International de Cariere Medicale de la Bucuresti va avea loc in perioada 20-21 martie, Rin Grand Hotel Bucuresti-str. Vitan-Barzesti nr 7D ; vineri intre orele 11.00 – 18.00 ; sambata intre orele 10.00 – 16.00 ; intrarea este libera).

Nota: Acesta este un articol publicitar.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.