Ori Mori, Ori Ramai Leguma

… astea sunt cuvintele de incurajare pe care le-a primit Dinu Aurica de la medic, avand o tumora mare pe trunchiul cerebral. Am citit astazi detalii despre evolutia starii lui si am speranta ca sunt printre noi oameni care vor dori sa ajute strangerea celor 40.000 de euro necesari pentru operatie la Hanovra.

Conturile pentru donatii au fost deschise la UniCredit Tiriac Bank, filiala Nerva, pe numele fiului bolnavului, Dinu Marius Ciprian:

RON RO16BACX0000000246908000
EUR RO86BACX0000000246908001

Pana acum s-au strans in jur de 10.000 de euro.

Pentru detalii click aici si aici.

1 raspuns

  1. UPDATE DINU AURICA – Astazi 4 august 2008 la ora 7:30 ora Germaniei, DINU AURICA a intrat in operatie. Operatia a durat 6 ore pana la ora 13:45 moment in care a fost adus in terapie intensiva. Rezectia tumorii a fost TOTALA, asa cum Prof. Samii si profesionistii de la INI ne-au obisnuit. Sotia si fiul lui sunt alaturi de el la terapie intensiva. Spera sa nu apara probleme de deglutitie si sa nu apara complicatii. Multumim lui Dumnezeu ca lui Aurica i s-a dat sansa de a se naste a doua oara si va multumesc tuturor celor care i-ati sprijinit!

    http://dansantimbreanu.wordpress.com/dinu-aurica-povestea-lui/

    Dan Santimbreanu – 4 august 2008

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.