Pathology (2008)

De mult n-am mai fost asa impresionat de un film, 90 de minute parca s-au facut 15… Stia Einstein ce stia 😛 Asta ma face sa nu mai pun pret pe sistemul de rating de pe imdb. Are doar 6/10 aproape similar cu Awake (6.5/10) pe care-l bate detasat…

Recunosc, pe mine nu m-ar fi dus mintea la asa ceva.

8 raspunsuri

 1. Dr Cristiana Popp

  Mi se pare mai degraba Forensic decat pathology. Adica, mai pe romaneste, legist si nu anatomopatolog. In realitate, munca de anatomopatolog este mult mai putin spectaculoasa, dar, mi se pare mie, mai fumoasa si cu mai multe satisfactii stiintifice si morale. De asta nu-mi plac mie filmele care trateaza viata la morga dintr-o perspectiva „glamour”.

 2. Dr Laurentiu Craciunas

  Era intr-o vreme o emisiune pe Discovery cu un medic legist, Doctor G. se numea, si activitatea ei era mult mai spectaculoasa decat a multor medici practicieni pe fiinte vii de la noi 🙂

 3. Hmm, pare interesant filmul, nu sunt familiar cu termenii medicali, dar sunt fan scenariilor care iti pun cat de cat mintea la „exercitii”.

 4. Morbid.
  Nu mi-a placut.
  Consider ca trebuie sa fii ori implicat in domeniul respectiv prin natura meseriei, ori psihopat, ca sa iti placa filmul asta. In afara scenelor cu cadavre, care sunt socante, filmul nu are nimic altceva de spus, scenariul e penibil si plin de clisee.

 5. mie chiar mi-a placut filmul..pe bune..si nu sunt psihopata..dau la medicina anul viitor:D Este altfel decat majoritatea filmelor..e diferit si totodata inedit…

 6. Fiecare are harta lui proprie dupa care-si construieste viata, in particular in acest caz preferintele pt filme. Nu inseamna neaparat ca cineva e psihopat doar ca priveste un astfel d film, asa cum nici un om nu trebuie citit dupa un comportament dintr-o anumita situatie, ci dupa ceea ce-l defineste p el…Valorile sale.

 7. Eu m-am uitat la film si pot sa zic ca nu e tocmai „my cup of tea”.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.