Pfizer Ar Putea Cumpara Wyeth

CNN a facut public faptul ca Pfizer este aproape sa cumpere Wyeth pentru 68 de miliarde de dolari. Pfizer este cea mai mare companie farmaceutica din lume, in functie de vanzari, iar Wyeth este o importanta companie concurenta.

Pfizer este interesata de cumpararea Wyeth in special pentru medicamentele bolii Alzheimer si vaccinul Prevnar (antipneumococic, previne meningita, pneumonia bacteriana, septicemia si bacteriemia). Dintre medicamentele care situeaza Pfizer in topul vanzarilor pot aminti: Lipitor (anticolesterolemiant), Lyrica (anticonvulsivant), Diflucan (antimicotic), Zithromax (antibiotic), Viagra (pentru disfunctii erectile), Celebrex/Celebra (antiinflamator).

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.