Pfizer si Cancerul de San

De cand s-a anuntat ca Pfizer ar putea cumpara Wyeth, cercetarile efectuate de Pfizer pentru lansarea de noi medicamente au avut numai rezultate negative.

Sutent, un inhibitor al receptorilor de tirozin kinaza, medicament care a fost aprobat si este folosit ca tratament de electie pentru carcinomul cu celule renale si tumori stromale gastrointestinale rezistente la tratamentul cu Imatinib (un alt medicament anticancerigen), nu a avut efectul dorit cand a fost folosit impotriva cancerului de san. In trialul clinic, Sutent a fost comparat cu Xeloda produs de Roche.

Pe langa Sutent, Pfizer a trebuit sa renunte la axitinib, medicament care ar fi trebuit sa fie eficient impotriva cancerului pancreatic, si la 2 medicamente anxiolitice si analgezice.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.