Plecare Mai Usoara

Ministerul Sanatatii a luat o decizie care sa faciliteze plecarea mai usoara a medicilor in strainatate: de astazi, actele necesare aplicarii pentru un post in strainatate vor putea fi solicitate prin intermediul unei aplicatii web, eliminandu-se drumurile la Bucuresti si cele 21 de taxe aferente procesului.

Prin folosirea numarului unic de identificare a cererii se va putea urmari stadiul in care se afla eliberarea actelor.

3 raspunsuri

  1. Ileana Mihaes

    Laurentiu, mie interpretarea asta din titlu mi se pare cam ca povestea cu drobul de sare. Ar fi fost de preferat ca medicii sa isi piarda in continuare timpul completand hartii, dupa ce au stat la cozi interminabile? Eu cred ca nu. Plecarea medicilor nu va fi determinata de o solutie care le face viata mai usoara, nu crezi?

  2. StiintaAzi.ro

    Si eu apreciez initiativa ministerului. La noi in general prea e birocratie mare. Si mai ales pe hartie, cand se poate face pe internet. Libera circulatia e medicilor cat mai usor este importanta. Nu asa se retin medicii. Si tot la fel vor putea veni din alte parti, poate din Republica Moldova sau Asia sau Africa.

  3. Dr Laurentiu Craciunas

    Nu vad deloc asemanarea cu povestea drobului de sare, e o masura a ministerului (pe care si eu o apreciez) care chiar face plecarea mai usoara, asta nu inseamna ca fara ea cine vroia sa plece nu pleca…

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.