Premiul Nobel In Medicina 2011

Premiul Nobel in Medicina 2011 a fost oferit pentru descoperiri in domeniul imunitatii. Felicitari Bruce A. Beutler si Jules A. Hoffmann pentru jumatate din Premiu, respectiv Ralph M. Steinman pentru cealalta jumatate a Premiului.

Din pacate Ralph M. Steinman a decedat cu 2 zile inainte de anuntarea castigatorilor, deci teoretic nu va putea fi validat ca si castigator, Premiul Nobel nefiind acordat postmortem.

1 raspuns

  1. Premiul a fost acordat inainte ca cei din comitet sa stie ca el a murit, si nu va fi retras desi contravine regulilor de acordare. Cel putin asa am citit…

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.