Prezervative Pentru Femei

In urmatoarele 6 luni FDA (Food and Drug Administration) va aproba prezervativele pentru femei generatia a II-a. Prin folosirea lor, femeile nu mai trebuie sa-si convinga partenerii spre folosirea prezervativului ca metoda de protectie impotriva bolilor cu transmitere sexuala.

Prezervative Pentru Femei
Prezervative Pentru Femei

Un studiu din 2005 a concluzionat ca prin distribuirea, in Africa de Sud, a 16,6 milioane de prezervative pentru femei ar putea preveni 10.000 de infectii cu HIV.

Prezervativele pentru femei generatia a II-a vor fi cu 30% mai ieftine decat cele din generatia I. Cu toate astea, pretul lor va fi mai ridicat decat pretul prezervativelor pentru barbati. ONG-urile internationale cumpara un prezervativ pentru barbati la pretul de 3 centi, iar in 2007 au fost donate 3,1 miliarde de prezervative pentru barbati si doar 16,5 milioane de prezervative pentru femei.

3 raspunsuri

  1. salut…sint un baiat de 20 de ani am o problemade 2 zile la organul genital(penis)…o iritatie de genu ca niste basici cu apa in zona inferioara a penisului ce poate sa fie de la vreo iritatie sau ce anume va rog ajutati-ma cu vre-un sfat!?…merci

  2. Si eu am avut aceleasi probleme ca si tine.Nu este nici o problema,sunt doar niste bubite mici care apar la orice baiat la un moment dat.Stai linistit,iti vor trece!

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.