Prima Simulare Nationala A Examenului de Rezidentiat 2010

Societatea Studenteasca de Chirurgie din Romania (SSCR) organizeaza prima editie a simularii nationale a examenului de rezidentiat in data de 16 octombrie 2010.

Simularea nationala vine in continuarea testelor periodice organizate local in ultimii 2 ani, la nivel de filiale SSCR in marile centre medicale din tara, avand ca scop ajutarea absolventilor in pregatirea pentru examenul real prin evidentierea capitolelor care pot fi aprofundate.

simulare rezi 2010

SSCR va organiza Simularea Nationala a Examenului de Rezidentiat pe 16 octombrie 2010, dupa sustinerea examenului de licenta de catre studentii din anul VI ai UMF-urilor. Simularea Nationala este deschisa studentilor din intreaga tara, avand loc in cele toate cele 12 centre universitare, cu mentiunea ca SSCR nu poate oferi cazare pe durata acestui proiect.

Simularea Nationala a Examenului de Rezidentiat va cuprinde 200 de subiecte grila, 50 tip complement simplu si 150 tip complement multiplu, realizate avand drept baza grilele originale. Distributia intrebarilor din fiecare capitol va fi omogena – astfel, din fiecare capitol vor exista trei intrebari tip complement multiplu si o intrebare tip complement simplu. Capitolele acoperite sunt cele anuntate in bibliografia oficiala a examenului de rezidentiat.

Durata Simularii Nationale a Examenului de Rezidentiat este de 4 ore, timp in care studentii vor fi supravegheati de catre 2-4 membri SSCR. Corectarea grilelor se face in aceeasi zi cu simularea, conform unui barem prestabilit, iar rezultatele vor fi centralizate si se vor afisa la cel mult 8 ore dupa simulare.

Taxa de participare la Simularea Nationala a Examenului de Rezidentiat este de 20 RON din care vor fi acoperite costurile de protocol, materialele necesare tiparirii chestionarelor si formularelor tipizate utilizate de participanti precum si mapele de participare sau alte cheltuieli anexe aparute in organizarea proiectului.

Partenerii SSCR in aceasta actiune sunt LSMDB, SSMI, SSSMI, SSMG, ASMO, LSTGM, OSS si TDSA.

Inscrierile se fac online, pe rezidentiat.sscr.ro/inscriere pana in data de 7 octombrie 2010.

Succes!

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.