Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie

Am scris peste 1500 de articole si am raspuns la peste 10.000 de intrebari din sfera ginecologiei pe blogul si forumul ContraBoli.ro, iar nelamurirea pe care doresti sa o clarifici a fost discutata nu o data, ci de cel putin 3 ori pana acum. Depinde doar de tine daca o consideri suficient de importanta incat sa faci cativa pasi simpli pentru a gasi raspunsul deja existent pe site:

  1. Foloseste functia de cautare pentru a gasi articolele relevante.
  2. Daca raspunsul nu se afla in articol, citeste intrebarile si raspunsurile.
  3. Daca nu ai gasit inca o discutie suficient de detaliata, citeste discutiile relevante de pe forumul medical.

In mai putin de o ora vei gasi raspunsul pe care il cauti. O ora poate parea mult, dar compara asta cu sutele de ore (ca sa nu spun mii) pe care le-am petrecut scriind articolele si raspunzand la intrebarile de pana acum.

Probabil vei dori sa sari peste pasii de mai sus si sa primesti un raspuns rapid si direct prin email la intrebarea ta personala? Exista si optiunea asta… citeste mai jos.

Din pacate timpul nu imi mai permite fizic sa raspund la toate intrebarile (peste 200 pe saptamana). Pot acoperi confortabil 40-50 de intrebari saptamanal in timpul liber care imi ramane dupa postul cu norma intreaga ca ginecolog (garzi, sesiuni clinice, activitati educationale etc).

Primul filtru pe care il aplic e sa nu mai raspund intrebarilor repetitive. Articolul despre cum se face un test de sarcina are peste 1300 de intrebari. Asta in ideea in care articolul e deja explicativ. Cate intrebari noi poti sa ai despre un test de sarcina? Aceleasi se repeta de zeci si zeci de ori. Daca tu nu iti rezervi o ora sa citesti ce s-a discutat deja, eu voi considera ca intrebarea nu e suficient de importanta pentru tine si o voi ignora, alegand sa raspund subiectelor noi / care nu au mai fost abordate in speranta ca voi putea ajuta pe altcineva.

Daca pur si simplu nu doresti sa cauti raspunsul singura, ai optiunea sa donezi £10 (GBP) pentru ContraBoli.ro si iti voi raspune la intrebare prin email.

Ce iti pot oferi?
daUn diagnostic diferential pentru simptomele pe care le ai si te pot indruma referitor la urgenta cu care trebuie sa consulti/sau nu un cabinet medical si directia (specialitatea) potrivita.
daRecomandarea unor investigatii care ne vor ajuta sa gasim diagnosticul exact, iar in caz negativ vor exclude patologiile respective din lista diagnosticelor diferentiale.
daExplicatii referitoare la diagnosticul tau sau termenii pe care nu ii intelegi, indiferent de contextul medical in care apar.
daO a doua opinie referitoare la managementul unei probleme ginecologice.

Ce nu iti pot oferi?
nuUn diagnostic exact, fara a fi nevoie de vreo investigatie.
nuUn tratament care sa elimine orice contact ulterior cu un cabinet medical.

Inainte sa apelezi la varianta raspunsului fara efort din partea ta tine cont:

  1. Sunt ginecolog, nu iti voi oferi o a doua opinie in legatura cu alte specializari.
  2. Toata pregatirea mea profesionala s-a desfasurat in Anglia, iar medicina de aici e standardizata si bazata pe dovezi (adica dovedita prin studii) nu doar pe opinii. Raspunsul meu e posibil sa difere fata de ce ti-a spus ginecologul tau. Citeste CV-ul.
  3. Discutiile pe internet nu pot inlocui un consult in persoana, ideal ar fi sa discuti cu ginecologul tau la cabinet/spital.
  4. Iti raspund in cateva ore, cel tarziu in 48 de ore in cazuri exceptionale. Daca ai o urgenta mergi la spital.
  5. Problema ta e foarte posibil sa fi fost deja discutata pe ContraBoli.ro

Daca esti convinsa ca doresti neaparat sa discuti direct cu mine prin email fara sa cauti un raspuns pe ContraBoli.ro atunci foloseste butonul de mai jos pentru o donatie de £10 (GBP) in directia ContraBoli.ro . Dupa confirmarea automata a donatiei (prin card sau contul de PayPal) vei fi redirectionata spre emailul meu.