Primii 1000 De Fani Ai Paginii Contraboli.ro Pe Facebook

Astazi am atins pragul de 1000 de aprecieri pentru pagina Contraboli.ro de pe Facebook de la instalarea widget-ului in meniul din dreapta acum cateva saptamani. La inceput butonul de apreciere se numea Become a fan (in loc de Like) si de acolo a ramas denumirea de fani ai unei pagini.

1000 de fani Faceebook

Facebook este cea mai mare retea de socializare avand peste 500 de milioane de utilizatori activi, fiind al 2-lea site ca numar de accesari, dupa Google. Dupa ce dai like la pagina de pe Facebook a blogului Contraboli ai optiunea de a recomanda prietenilor sa faca acelasi lucru urmand linkul indicat de degetul din logoul aflat in partea stanga.

Recent am depasit si pragul de 1500 de articole publicate, mentinand media de 1 articol / zi de la lansare pentru a asigura Portia Zilnica de Medicina.

1500 articole Contraboli.ro

Ai optiunea de abonare prin email, ramanand astfel la curent cu ce se publica aici. In fiecare zi se trimite un email automat in jurul orei 11:00, continand articolele intregi publicate in ziua precedenta. Pana acum s-au abonat peste 1100 de vizitatori pe care ii felicit pentru interesul acordat sanatatii lor! Aboneaza-te la noutati!

1100 abonati Contraboli.ro

4 raspunsuri

  1. Felicitari! Keep up with the good work 🙂

  2. Felicitari Laurentiu pt efortul tau de a mentine interesul cititorilor 🙂

  3. frumos! multa munca (stiu cum e)…

  4. Bravo! Citesc noutatile in fiecare zi cu mult interes! :). Uneori deshid caculatorul numai pentru asta. :”>.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.