Primul Transplant Pulmonar din Romania

In 2009, medicii de la Spitalul Clinic Floreasca urmeaza sa efectueze primul transplant de plaman din Romania, asta dupa ce in 2008 au fost realizate 400 de transplanturi de organe in spitalele din Romania.

Pentru a raspunde intrebarii din titlul unui articol postat pe alt blog, afirm cu certitudine ca si in Romania se va putea dupa ce se va constientiza ca astfel de operatii nu se pot face intr-un garaj din spatele blocului.

Cassa Loco – Vand fan
[…]
Vand fan, vand fan, vand fan
Sunt un jupan, vand fan, vand fan
Donez un plaman, vand fan, vand fan
Plaman de roman, vand fan, vand fan.
[…]
(stiau ei ceva acum cativa ani…)

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.