Produsele Light Duc la Infertilitate

Un studiu recent realizat in Statele Unite pe un esantion de 116.000 de femei a dus la concluzia ca o dieta bogata in produse cu un continut scazut de grasimi poate afecta infertilitatea.

Cercetatorii au descoperit ca femeile care consumau doua sau mai multe portii de produse cu un continut scazut de grasimi in cursul unei saptamani, prezentau cu 85% mai multe riscuri de a deveni infertile din cauza unor probleme legate de ovulatie. In schimb, femeile care consumau produse din lactate integrale, chiar si inghetata, prezentau cu 27% mai putine riscuri de a avea astfel de probleme.

Asadar femeile care doresc sa conceapa un copil trebuie sa-si revizuiasca dieta alimentara, inlocuind produsele cu un continut scazut de grazimi cu cele cu continut normal. Eu as recomanda cu incredere o vizita la un nutritionist, in vederea elaborarii unui meniu sanatos si complex care sa nu afecteze nici viata intrauteina a copilului.

Nu trebuie insa sa se faca excese, deoarece si obezitatea afecteaza sansele de concepere a unui copil.

1 raspuns

  1. as vrea sa mai apreciez pe langa studiu asta interesant,incredibila dorinta a femeilor de a slabi in timpul sarcinii!!!este total contraindicat o asemnea dieta de slabire,fatul are nevoie de substante nutritive provenit din sangele matern…dieta trebuie stabilita de un nutritionist asa cum spuneai nu dupa leacuri babesti din auzite si ziare second hand…dieta de slabire ar putea fi indicat dupa nastere dar cu recomandari de la medic!

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.