PseudoMedicina de la Realitatea

Baietii de la Realitatea.net se tem, pe buna dreptate, sa-si semneze articolele.

Intr-o ultima stire scrisa in sectiunea de Medicina/Sanatate ni se prezinta un aparat care poate vindeca SIDA in faza incipienta. Suna bune, nu?

Dispozitivul extrage sangele dintr-o artera, indeparteaza virusurile apoi trimite sangele inapoi in corp. Astfel pot fi tratate mai multe boli infectioase, de la gripa aviara si rujeola, la hepatita C si chiar SIDA, in faza incipienta. Hemopurificatorul poate insa elimina virusurile doar inainte de instalarea infectiei.

Dragilor, cum poate aparatul sa vindece SIDA daca purificarea organismului de virusuri se poate face doar inaintea infectarii la nivel celular? SIDA apare la cativa ani dupa infectarea cu HIV…

In articolul original (care nu e mentionat ca sursa, dar nu asta conteaza acum) nu se aminteste nimic de vindecarea SIDA, doar de prevenirea lui (un sindrom, doua sindroame pentru cine se intreaba) prin eliminarea virusului HIV (care cauzeaza boala).

Plus de asta: ca sunt virusi, ca sunt virusuri, tot aia e… Ei, ei, Portalul de stiri Nr. 1 in Romania

1 raspuns

  1. Realitatea.NET au fost prinsi si de Jandarmul Presei de Stiinta cu greseli grave in articolele lor de stiinta. Merg pe principiul „daca prostii ne citesc si ne pica banul din trafic … „. In plus, cand scriu bine traduc ilegal articole din presa straina …

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.