RapeX: Prezervativ Anti Viol

RapeX este primul produs autorizat care vine in sprijinul femeilor cand vine vorba de viol. Se prezinsta sub forma unui prezervativ care este purtat de femei in interiorul vaginului. RapeX a fost proiectat in Africa de Sud pentru a creste puterea de protectie a femeilor impotriva violurilor.

Are marimea unui tampon si se prinde ca o clema de penisul violatorului, cauzandu-i durere, timp in care femeia poate fugi. Cu ajutorul lui RapeX se poate afla si cine este violatorul, acesta prezentandu-se la medic din cauza durerii provocate de RapeX.

Metoda pare inaplicabila la o prima judecare, dar sunt unele zone in lume (Africa de Sud de exemplu) unde rata violurilor este atat de crescuta incat femeile prefera sa poarte RapeX tot timpul cand sunt la risc.

Pe site-ul oficial RapeX este o baza de date cu intrebari si raspunsuri despre produs (momentan nu merge, dar sper sa se repare curand).

Au facut publice si statisticile pe care le au prin completarea chestionarelor de catre vizitatori vizitatoare, nu functioneaza nici pagina asta momentan, dar se va repara odata cu precedenta: statistici referitoare la violuri si RapeX.

Later edit: s-a renuntat la site, am scos linkurile (nu mai mergeau).

11 raspunsuri

 1. Acum nu stiu cata aplicabilitate practica are ideea de mai sus, dar dimensiunea ei morala e mai mult decat discutabila.
  Eu, daca as fi femeie, ca as locui in Africa de Sud, sau nu, nu l-as purta! E ca si cum ti-ai accepta statutul de potentiala victima. Sincer, nici n-ar mai conta daca s-ar petrece norocirea, or ba.. fiindca victima deja ai fi. imho

 2. mai conteaza sa’l porti……..si doi fetele is obisnuite cu tampoane si knd simti k e ceva de genul pe kre sa se intample e bn sa’l ai

 3. Ok,dar stiind barbatii despre existenta lui,nu pot folosi alt orificiu ? Sau femeile trebuie sa poarte cate 3 ? Oricum nu sunt protejate in totalitate …

 4. 😉 daca locuesti in USA.. ce se intampla daca il folosesti.. esti dat in judecata de catre violator?:)))

 5. MoreThanDoomMusic

  Cat de tare ar fi sa incerci sa violezi pe cineva, sa te prinzi ca are rapex, si sal intorci pe dos, sa il folosesti pe post de prezervativ si sa ii provoci si mai multa durere victimei, pentru ca a incercat sa se sustraga de la obligatia ei ca femeie?

 6. Pt.” MoreThanDoomMusic” Si in capul tau care este „obligatia ei ca femeie”?Ca obligatia ta am inteles ca e cea de violator…….

 7. Tare barbar mai arata prezervativul asta…..si in plus e cea mai mare prostie inventata vre-o data :))) cum sa porti asa ceva?chestia asta chiar ma depaseste.asta e bun daca esti emo si esti in cautare de senzatii tari :)) =))

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.