Realitatea Reinventeaza Contraceptia

In doar 3 zile de la ultimul articol de pseudomedicina publicat de Realitatea, au reusit performanta de a servi publicului alte 2 articole similare (similare ca incadrare in pseudomedicina).

Confuzia dintre prognostic si diagnostic a persistat intr-un articol scris sub alt titlu decat cel anterior. Titlul noului articol este: Medicii spun ca muncitorului cu arsuri pe 90% din suprafata corpului isi poate pierde vederea din care citez:

Diagnosticul in cazul muncitorului care are arsuri pe 90% din suprafata corpului, ranit in explozia din otelaria de la Targoviste, este rezervat, deoarece starea acestuia este foarte grava, dar isi poate pierde vederea, a declarat dr. Cristina Isac, la Realitatea TV.

Pe langa confuzia dintre diagnostic si prognostic, mai e si o asociere aiurea de informatii. Omul are sanse mici sa supravietuiasca, DAR (atentie, dar) poate sa-si piarda vederea. Adica pierderea vederii vine ca o consolare pe langa posibilul deces sau cum?

Al doilea articol are titlul: Cele mai folosite metode contraceptive.

Metoda intrauterina

Aceasta forma de contraceptie consta in introducerea in vagin a unui obiect de plastic sau metal, in forma de T care poate ramane acolo chiar si cativa ani.

Metoda e intrauterina, dar dispozitivul intrauterin se tine in vagin, ne-am inteles?! Sau vaginul e tot una cu uterul?

Sterilizarea consta in doua operatii simple. La femei se face legarea trompelor uterine, iar la barbati vasectomie (sperma ramane in scrot si este absorbita de organism).

Adica scrotul e plin cu sperma, da?! Clar…

Asta e Realitatea, Portalul de stiri nr. 1 in Romania

Si ne mai miram cand vedem specimene de asta:

– De ce doua ciocane?!
– Puteam sa bag si mai multe…

(video via mioriticul)

1 raspuns

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.