Realitatea TV A Descoperit Medicamentul Care Nu E Medicament

Conform DEX, CHIMIOTERAPIE s. f. = Tratament al unor boli cu ajutorul substantelor chimice. [Pr.: -mi-o-] – Din fr. chimiotherapie. – deci cu alte cuvinte, chimioterapie = tratament medicamentos.

Intr-un articol cu titlul S-a inventat medicamentul care inlocuieste chimioterapia, Realitatea TV prezinta schimbarea definitiei chimioterapiei astfel incat aceasta sa nu includa si tratamentul cu medicamente, altfel cum ar putea un medicament sa inlocuiasca chimioterapia?

Pacientii care sufera de cancer nu vor mai fi nevoiti sa suporte efectele chimioterapiei. Potrivit Business Insider, un cercetator din Statele Unite a creat un medicament care inlocuieste chimioterapia.

Nici un nume de substanta activa, nume de medicament, sau companie producatoare… totul e secret 😉

Later edit: bineinteles ca si Sanatatea TV preia la fel… Medicamentul care inlocuieste chimioterapia.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.