Recorduri Noi

In cifre, sistemul sanitar are o productivitate de invidiat. Daca in 2004 au fost inregistrate 2.563.743 de interventii chirurgicale, in 2006 numarul acestora a ajuns la 9.846.566.

Prof.dr. Cristian Vladescu, membru in Comisia prezidentiala pentru sanatate, avertizeaza ca avem cel mai mare numar de internari si interventii chirugicale din Europa, raportat la numarul de locuitori, si cel mai mic numar de pacienti tratati in ambulator. In 2006 am avut si cele mai multe retete eliberate din Europa, 8,5 milioane, si avem in continuare cea mai mica speranta de viata de pe continent, afirma Vladescu.

5.153 de romani au murit la 48 de ore dupa interventie

Cele mai multe interventii chirugicale au fost efectuate in chirurgie plastica si dermatologie, 4.526.024, pe locul urmator situandu-se operatiile localizate la aparatul cardiovascular, cu un numar de 2.672.848.

Citeste articolul intreg pe csid.

Si daca tot vorbim de cifre, vreau sa va multumesc pentru noul record al blogului stabilit ieri: 1.131 de vizitatori si 2.023 de afisari.

Later edit: 1.732 vizitatori si 3.824 afisari in 15 oct. 2008

3 raspunsuri

  1. Salut, Laurentiu! Felicitari pentru numarul de peste o mie de vizitatori. Sunt vizitatori unici si ai luat numarul acesta din Google Analytics? Sunt curios pentru ca eu asta folosesc si la http://www.StiintaAzi.ro avem cam 500 vizitatori unici pe zi si in crestere. Multumesc mult.

  2. Dr Laurentiu Craciunas

    Salut Adrian,

    sunt unici da am luat din histats (in footer dreapta), dar acuma vad ca statisticile direct din server arata mai multi (probabil o parte nu se contorizeaza, in functie de setarile din browser).

  3. Multumesc mult. Arata foarte frumos Histas. Daca vrei sa te verifici cateva zile comparand pe Histas cu altceva, iti recomand Google Analytics. Si eu as fi curios care e diferenta intre ele. Eu am constatat la siteurile mele ca in Google Analytics vad mai multi decat in Trafic.ro, inca nu am lamurit de ce, poate e vorba de diferenta de fus orar. Oricum, e clar ca siteul este in crestere. Mult succes in continuare!

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.