Repartizarea Locurilor Suplimentate La Rezidentiatul Din Noiembrie 2009

Asa cum anuntam mai demult, o parte din locurile pentru medici specialisti vor fi transformate in locuri pentru medici rezidenti. Este vorba de alocarea a 1500 de noi locuri pentru medicina de familie.

Dupa cum anticipam si atunci, procedura nu este foarte usoara si necesita cativa pasi. Unul dintre ei este organizarea unei noi teleconferinte la care sa participe absolventii care nu au prins loc si cei care doresc sa renunte la locul pe care l-au avut in vederea obtinerii unui nou loc dintre cele disponibile acum.

Detalii despre intregul mecanism si datele limita pot fi gasite pe siteul ministerului.

1 raspuns

  1. Vreau sa ma apuc de invatat si nu stiu nimic de tematica. Ramane tematica veche si sistemul grila sau se schimba? Foarte urat ca nu sunt in stare sa publice tematica mai repede.
    Daca schimba tematica pacat de rezitests ca e o modalitate foarte buna de verificare…Voi ce faceti? Invatati pentru rezi?

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.