Rezidentiat 2008 – Amanat

Colegii din anul 6 de la facultatea de medicina, UMF Cluj, care urmeaza sa sustina examenul de rezidentiat au initiat o petitie adresata Ministerului Sanatatii prin care cer:

1. Amanarea examenului de rezidentiat pana dupa data alegerilor.
2. Revizuirea programei de rezidentiat, cu eliminarea trimiterilor la diferite capitole din Harrison XIV, precum si a statisticilor valabile pentru SUA.

S-au strans deja peste 700 de semnaturi, de la studenti la medicina din toata tara (nu doar cei din anul VI care urmeaza sa dea examenul de rezidentiat in 2008). Daca vrei sa sustii petitia, poti sa semnezi aici: link petitie rezidentiat 2008.

Am primit linkul in email.

4 raspunsuri

 1. Am semnat si eu petitia acu cateva zile. Dragut din partea lor ce sa zic, dar cam irealist avand in vedere ca un tratat cum e Harrison XVI pe care l-au propus ei nu se prea poate traduce de pe o zi pe alta.

  Macar e o dovada ca studentii la medicina incep sa se trezeasca din adormire si sa incerce sa schimbe ceva.

 2. Dr Laurentiu Craciunas

  Nu stiu exact care-i treaba cu petitiile astea, dar din cate am semnat pana acum nici una nu a avut vreun rezultat. De exemplu petitia pentru Gheorghe Benga (pentru Premiul Nobel) e semnata si de George Emil Palade (de exemplu), dar fara efect. Sunt curios ce o sa iasa din petitia pentru cancerul de col uterin, organizata de ECCA.

 3. De acord cu Laurentiu: e vreun organism al statului care ia in calcul aceste petitii?
  au vreo urmare?
  http://www.rezidentiat.net – resurse rezidentiat (in lucru)

 4. e probabil ca petitiile sa nu fie luate in seama,anulare rezidentiatului se face cam greu.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.