Rezidentiat 2008: Comunicat de Presa

Comunicat de presa de la Ministerul Sanatatii

Ministrul Sanatatii Publice, Eugen Nicolaescu, continua miine discutiile cu reprezentantii medicilor rezidenti, absolventilor de medicina si studentilor medicinisti, pe marginea revendicarilor formulate de acestia din urma.

La intalnirea precedenta, reprezentantii ministerului si reprezentantii absolventilor de medicina au convenit devansarea datei concursului de rezidentiat din anul 2008, conform cererii petentilor. Astfel, in anul 2008 , concursul de rezidentiat se va desfasura pe 16 noiembrie, cu sapte zile mai tarziu decat data stabilita initial de Ministerul Sanatatii Publice.

S-a stabilit, de asemenea, infiintarea unei comisii comune de negociere pentru rezolvarea, in viitor, a revendicarilor, reprezentantii tinerilor medici urmand sa vina cu propuneri concrete privind programa si organizarea viitoarelor concursuri de rezidentiat. Mai mult, s-a convenit ca, impreuna, reprezentantii Ministerului Sanatatii Publice si ai tinerilor medici sa gaseasca solutii pentru asigurarea de conditii corespunzatoare de munca si redarea prestigiului profesiei de medic.

Ministrul Sanatatii Publice, Eugen Nicolaescu, ii asigura pe tinerii medici ca are toata disponibilitea pentru a le rezolva revendicarile in avantajul lor si în limitele legalitatii si ii invita la o nou? runda de discutii sambata, 18 octombrie a.c., ora 9 :30, la sediul ministerului.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.