Rezultate Rezidentiat 2011

Astazi la ora 10:00, colegii absolventi ai facultatilor de medicina, medicina dentara si farmacie au inceput examenul de rezidentiat 2011, examen care va dicta parcursul carierei fiecaruia.

Similar anilor precedenti, rezultatele obtinute la examenul de rezidentiat 2011 vor fi comunicate pe loc, corectarea facandu-se prin scanarea grilelor imediat dupa incheierea examenului. Pentru a pastra traditia anilor precedenti (2009, 2010), voi face si acum un chestionar referitor la punctajele obtinute, dar mentionez ca semnificatia statistica va fi mult inferioara anilor anteriori din cauza descentralizarii examenului de rezidentiat (consecinta fiind un numar mai mic de valori pentru fiecare centru in parte).

Am rugamintea ca la chestionare sa raspunda doar candidatii la examenul de rezidentiat 2011, specializarea medicina, fiecare la centrul aferent examinarii si obtinerii rezultatelor. Datele vor ramane in forma bruta, estimarile de pozitii se pot face individual avand ca model rezultatele si locurile la rezidentiat din anii anteriori.

n

{democracy:18}

n

{democracy:19}

n

{democracy:20}

n

{democracy:21}

n

{democracy:22}

n

{democracy:23}

Nu se vor putea face comparatii obiective intre centre, variatiile dintre rezultatele obtinute la examenul de rezidentiat 2011 putand avea cauze multiple (grade diferite de dificultate, subiectele examenului de rezidentiat fiind diferite in functie de centru; nivele diferite de pregatire a candidatilor etc etc), acesta fiind unul dintre motivele pentru care transferurile ulterioare de la un centru la altul ar fi incorecte.

O unealta relativ utila ar putea fi lista indicilor de competitivitate de anul trecut, cu ajutorul acesteia putandu-se estima specializarea la care se poate spera cu un anumit rezultat la examenul de rezidentiat 2011.

Rezultatele finale ale examenului de rezidentiat 2011 vor fi publicate de fiecare centru in parte, ulterior regasindu-se si aici (centralizate).

Duminica placuta in continuare!

10 raspunsuri

 1. ceva rezultate nu ne dati

 2. Rezultatele se vor afisa pe pagina http://rezidentiat.umf.ro/ dupa centralizare si rezolvarea contestatiilor, aici nu veti gasi rezultate decat daca vor fi postate de cei care au sustinut examenul!
  Daca citit articolul veti vedea ca autorul solicita postarea rezultatelor de catre fiecare participant, pentru a putea realiza o statistica.

 3. rugam dati primele rezultate,..

 4. care rezultate???cine voteaza aici o face la misto din cate vad eu si nu face decat sa streseze si mai mult lumea…care sunt cele 17 punctaje peste 900??? la ce votati aiurea?

 5. STIE CINEVA UN MAXIM PE BUCURESTI ?

 6. @ roxana
  Pe site-ul respectiv vor fi afisate doar rezultatele din bucuresti.
  Pentru rezultatele din celelate centre se vor consulta site-uril universitatilor de medicina respective si site-ul http://rezidentiat.info

 7. hai timisoara locu 1 mai un pic si ajungem pe bucuresteni,e normal pana la urma BANATU-I FRUNCEA

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.