Sa Ma Vaccinez Pentru Gripa Noua?

Eu m-am vaccinat luni, sunt in viata, astept sa-mi creasca titrul de anticorpi in vreo 2 saptamani sa pot sta linistit de tot, deci e evident sfatul meu pentru restul populatiei…

Incet, incet, vaccinul pentru gripa porcina incepe sa stranga la fel de multe teorii ale conspiratiei ca si vaccinul anti HPV si am obosit sa lupt cu morile de vant.

In toate deciziile astea se aplica teoria selectiei naturale a lui Darwin… unde am fi fost in momentul asta daca acum ?x! ani oamenii preistorici ar fi ales sa se teama de posibilele incendii datorate prajirii carnii? E vorba de cantarit avantaje/beneficii si dezavantaje/riscuri, fiecare o face dupa cum il duce mintea 🙂

2 raspunsuri

  1. Si eu m-am vaccinat acum doua zile si in afara de o durere locala, normala, post-injectie, n-am avut absolut nimic. Ca si tine, acum astept sa imi creasca titrul de anticorpi.

  2. eu nu m-am vaccinat,dar nu din cauza ca o cred periculoasa dar ca nu sint destul de informata in acest domeniu.Despre acest vaccin stiu ca este un fel de virus si daca organismul nostru se va putea lupta,el va forma in noi un fel de ANTIvirus care ne va tine in afara pericolului de contaminare de aceasta gripa noua.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.