Sa Ne Cunoastem Mai Bine

Daca frunzaresti putin blogul ContraBoli.ro gasesti un numar relativ mare de informatii despre mine si m-ar ajuta daca as stii si eu cine sta de partea cealalta a monitorului, nu fiecare vizitator in parte, dar un profil general al celor care citesc ce scriu pe blog, asa ca te rog sa completezi chestionarele de mai jos. Multumesc anticipat!

n

{democracy:9}

n

{democracy:10}

n

{democracy:11}

n

{democracy:12}

n

{democracy:13}

2 raspunsuri

  1. citesc despre bolile omului din curiozitate . in mod sigur nu scap nimic din ce-mi trimiti . multumesc

  2. e fascinant corpul omenesc, nu exista nimic care sa-l egaleze…din acet motiv vreau sa stiu cat mai multe despre el si problemele pe care ni le facem singuri prin stilul nostru de viata

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.