Sanatatea TV Este Infestata

Chiar daca nu mai era nevoie, echipa profi de la Sanatatea TV confirma inca o data ca textele de pe site nu sunt scrise sau verificate de cineva cu pregatire medicala.

In articolul cu titlul: In Romania sunt 5568 de persoane infestate cu virus AH1N1, dintre care 52 au decedat se vorbeste despre cazurile de gripa noua din Romania.

In domeniul medical, termenul „infectat” se asociaza cazurilor in care un organism este invadat de alte organisme mici: virusuri, rickettsia, bacterii, fungi, protozoare, pe cand termenul „infestat” se asociaza cazurilor cand un organism este invadat de alte organisme mai mari: in general viermi.

Daca articolul respectiv era scris sau verificat de un medic asa cum afirmau jurnalistii Sanatatea TV intr-un alt comentariu, l-ar fi zgariat la urechi informatia stiind ca gripa e cauzata de un virus care nu poate infesta… Dar din pacate jurnalistii Sanatatea TV nu simt inca nevoia promovarii unor informatii corecte din punct de vedere medical.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.