Sanatatea TV Trateaza Infectiile cu Antiinflamatoare

Inca o scapare a medicilor jurnalistilor care scriu articole medicale pe Sanatatea TV. Articolul are titlul: Infectiile rezistente la antibiotice, tratate cu noi medicamente, din care citez

Oamenii de stiinta au aflat ca oxidul nitric secretat protejeaza bacteriile impotriva stresului oxidativ, astfel ca multe dintre companiile farmaceutice fac deja cercetari pentru a folosi inhibitorii pentru oxid nitric in compozitia medicamentelor anti-inflamatoare.

Dupa ce citesti titlul si paragraful de mai sus, nu te duci cu gandul ca antiinflamatoarele sunt noile medicamente care trateaza infectiile?

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.