4 raspunsuri

  1. BRAVO ,celor care au organizat campania „Doneaza Sange,Fii Erou” si celor care au donat sange.Sunt bucuros sa vad cum romanii incep sa inteleaga notiunea de ajutor reciproc .Mai ales tineriilor care au contribuit.

    Sunt mandru de voi .

  2. ,,DONATI CAT MINE,, 25 DE DONARI,,SI SANT BUNE SANATOASA SI REGRET CA DUPA 60 DE ANI NU MAI PERMITE SA MAI DONEZ AS MAI SALVA O VIATA………..FACETI-O VOI!!!!!!!!!

  3. DRAGI DONATORI SI NE DONATORI ;MULTUMIREA SUFLETEASCA CE O AI DUPA O DONARE ESTE CA SI DUPA ,,SFANTA IMPARTASANIE,, NU TRAITI CU IMPRESIA CA MIE RAU,NU POT VEDEA SANGE,ASTEA SANT ISPITE DE LA CEL RAU,CELUI RAU NU IIPLACE CA ,OMUL SA FACA FAPTE EROICE, CU VOI SA FIE DOMNUL CEL CARE NE-A DAT NOUA SANGELE LUI..

  4. Pentru anceput as vrea sa va spun ca mam gandit de multe ori sa donez sange dar nu aveam curajul necesar,pana astazi cand am intrat pe site din greseala si am citit mesajele.Miar face placere sa pot ajuta si pe cei ce se afla la necaz.Dar daca se poate sa donez an orasul an care locuiesc.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.