Schimba Perspectiva! TransMed Editia Noiembrie 2008

Schimba perspectiva!

Organizatia Studentilor Medicinisti din Cluj iti propune o noua experienta. Te-ai gandit vreodata cum ar fi daca ai invata altundeva? Nu trebuie sa iti imaginezi, afla singur cum este sa fii medicinist in Bucuresti, Iasi, Timisoara, Craiova, Oradea, Sibiu sau Chisinau! Cunoaste-ti colegii din tara, invata si distreaza-te impreuna cu ei timp de o saptamana! Participa la TransMed, programul transnational de schimburi interuniversitare, editia noiembrie 2008!

Perioada de desfasurare 17-23 noiembrie 2008. Pot participa studentii din anii 2-6. Inscrieri in perioada 20 oct. – 7 nov. 2008.
Pentru mai multe informatii: Dorisandra Dumbrava, Mg 4, seria 2
Email: doris_andra@yahoo.com

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.