Schimbarea Accentului Din Cauza Migrenei

O femeie din Marea Britanie suferea de migrena cronica, iar la un moment dat a avut un episod acut care i-a determinat schimbarea accentului. Sarah Colwill avea accent britanic, iar acum chinezesc.

Explicatia medicilor se bazeaza pe distructia nervoasa pe care a suferit-o in ultimul episod de migrena, patologia actuala fiind cunoscuta sub numele de Foreign Accent Syndrome (Sindromul Accentului Strain), o entitate foarte rara care determina modificarea vorbirii.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.