Simpozionul National Cu Participare Internationala: Progrese In Uro-Oncologie II

Scriam acum cateva luni despre Chirurgia Robotica Da Vinci in Cluj, informatii aflate cu ocazia Zilelor UMF Cluj, cand s-a implinit primul an de la achizitionarea robotului Da Vinci de catre Spitalul Clinic Municipal, iar in perioada 28-30 aprilie 2011 va avea loc Simpozionul National cu Participare Internationala: Progrese In Uro-Oncologie II.

Locatia evenimentului va fi Plaza Hotel, Cluj-Napoca, iar organizatorul este UMF Cluj in colaborare cu Asociatia Romana de Urologie, Institutul European de Oncologie Milano, Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca si Aging Male Romanian Medical Association.

Noi, urologii clujeni, ne simtim deosebit de onorati de aceasta initiativa a EAU (Asociatia Europeana de Urologie) si dorim sa impartasim bucuria si experienta in progresele uro-tehnologice din ultimii ani alaturi de toti membrii Asociatiei Romane de Urologie, prin organizarea Simpozionului “Progrese in Uro-Oncologie II”.

Tematica dezbaterilor, calitatea expunerilor si demonstratiile de live surgery pe care ni le propunem in programul simpozionului, alaturi de farmecul primaverii clujene si experienta comuna a primului simpozion pe aceasta tema (decembrie 2009), speram sa resuscite interesul de a fi alaturi de noi si de distinsii nostri invitati.

Invitati: Ottavio de Cobelli (Italia), Radu Cota (Germania), Deliu Victor Matei (Italia), Cosmin Onea (Franta), Jens Rassweiler (Germania).

Pentru mai multe detalii legate de eveniment: www.roboticurologycluj.ro contact: contact@medevents.ro

1 raspuns

  1. Am vazut pe site ca studentii au intrare libera. Stiti cumva ce inseamna asta? Adica putem sa participam la tot ce e trecut pe program sau avem ceva restrictii.
    Multumesc anticipat

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.