Simptomele Menopauzei

HealthDay News – Menopauza, schimbarea hormonala din corpul unei femei in care ciclul menstrual se opreste, poate incepe la fel de usor inainte de 40 de ani, dar cel mai adesea incepe la varsta intre 45 si 55 de ani.

Cele mai comune simptome pentru menopauza sunt:

  • lipsa menstrei pentru cel putin 12 luni, fara alta cauza decat menopauza.
  • uscaciune vaginala
  • schimbari in greutate, dificultate in a dormi, transpiratii si calduri noaptea (bufeuri)
  • dificultate in concentrare, pierderi de memorie, depresie
  • osteoporoza
  • durere sau arsura la urinat, sau slabirea/pierderea controlului urinatului

1 raspuns

  1. mai tratatisi subiectul andropauza. barbatii au simptome de sinucigasi ,bestii cu tendinte de a calca tot ce i sfant in picioare alcoolici incurabili disrug tot ce le sta in cale copii parinti sotii.la ospiciu cu lanturi in custi toti barbatii la andropauza .ba mai devin si violatori ,pedofili sau mai rau impotenti si fizic si psihic. de ce nici un medic de familie nu supune la un consult pe barbatii ce o iau razna la 60 ani si tortureaza femeile.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.