Simulare de Accident Rutier

Astazi la ora 13:00 Crucea Rosie filiala Cluj a organizat impreuna cu Politia Rutiera si SMURD o simulare de accident rutier in Piata Mihai Viteazul.

Scenariul a inclus lovirea unui pieton dupa care voluntarii Crucii Rosii i-au dat primul ajutor. Intre timp „cineva” a sunat la SMURD si dupa 3-4 minute a venit o ambulanta cu un medic si cativa paramedici pentru a prelua cazul.

Poze in curand.

1 raspuns

  1. buna. ma numesc adrian si am urmat cursurile pentru smurd ,1luna la galati si 1 luna la iasi , rugamintea mea este:
    -unde-mi pot procura o tinuta smurd?, bineinteles, contra cost.Desi lucrez in domeniu din luna decembrie 2008, pina in momentul de fata nu avem acele tinute, nu au fost distribuite si la noi. Ne-am procurat noi ceva pe cont propriu dar…….
    Va multumesc pentru cei care-mi pot lasa un raspuns la e-mail :aditza112@yahoo.com
    cu deosebita stima si respect
    ADRIAN- FLORIN

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.