Simulator De Menstruatie Pentru Barbati

Asa-i ca unul dintre marile neajunsuri ale tehnologiei moderne este faptul ca nu exista un dispozitiv care sa-i ajute pe barbati sa inteleaga mai bine ce inseamna menstruatia pentru femei? Cu siguranta ca asa e…

Dar nu si de acum incolo!

O studenta a Colegiului Roial de Arta a conceput un dispozitiv prin care barbatii pot simti sangerarile dureroase ale menstruatiei. Hiromi Ozaki l-a denumit menstruation machine.

Este dotat cu un rezervor pentru sange si electrozi pentru abdomenul inferior, astfel incat simulatorul menstruatiei induce senzatia fizica de durere acompaniata de o sangerare care mimeaza 5 zile de menstruatie.

Simulator De Menstruatie Pentru Barbati
Simulator de menstruatie pentru barbati

Muzica s-ar putea sa fi fost aleasa special pentru a crea confortul psihic din timpul menstruatiei…

3 raspunsuri

  1. muhaha…cred ca e foarte tare…ar trebui aplicat la cativa misogini :))

  2. …si asa s-a nascut un nou fetish:))

  3. acuma ar trebui sa urmeze sa se inventeze un aparat care sa simuleze durerile nasterii(pt barbati)si lovitura in gonadele masculine(pt femei)…alt mister neelucidat… CARE DOARE MAI TARE…

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.