Site-ul Catedrei Chirurgie II Din Cluj-Napoca

In seara asta am fost placut surprins de primirea unui email venit din partea Dr. Gabriel Olteanu prin care eram informat referitor la noul site al catedrei de Chirurgie II din cadrul UMF Cluj.

Site-ul poate fi accesat la adresa chir2cluj.vascular.ro si se axeaza in principal pe studentii anului III care isi desfasoara activitatea acolo. Acestia pot gasi informatii despre cursuri si stagii, iar spre norocul lor, au acces la formatul electronic al cursului (din pacate, inca un lucru destul de rar in UMF – cel putin din experienta mea). Inca un aspect care va scuti umblatura din sesiune: catalogul studentilor in care vor fi publicate si notele dupa examen (cei care stiu cum e sa umbli 5 zile pe la catedre pentru aflarea unei note vor aprecia initiativa)…

Pagina dedicata cercului stiintific studentesc de chirurgie generala si vasculara prezinta informatii nu doar pentru viitorul apropiat al cercului, ci si programarile pana in 12 ianuarie 2010.

Felicitari si as vrea sa vad si alte catedre care vor face pasul catre medicina 2.0!

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.