Solutii Financiare Eficiente Pentru Cresterea Competitivitatii Cabinetelor Medicale

Un cabinet medical modernizat cu echipamente performante reprezinta o necesitate in piata competitiva de astazi, mai ales ca perioada economica actuala permite modernizarea cabinetelor cu echipamente la pret redus. Pe piata bancara din Romania exista deja cateva solutii viabile de finantare pe care le-am identificat si care pot acoperi cu succes necesitatile de crestere ale afacerilor din domeniul medical. Una din cele mai bune solutii de finantare este reprezentata de creditul Hipocrate Discount oferit de Libra Bank, partener financiar cu traditie in domeniul medical.

Fiind un credit special destinat achizitiei de echipamente medicale, Creditul Hipocrate Discount are avantajul negocierii reducerilor la echipamente cu peste 100 de furnizori parteneri ai bancii. Acest avantaj se regaseste in credite cu costuri 0% (fara alte costuri ascunse) pe o perioada de 6 luni, costurile crescand o data cu cresterea perioadei de finantare, perioada maxima fiind de 36 luni.

In functie de valoarea echipamentului, creditul poate fi acordat fara garantii materiale, cu gaj echipamentul achizitionat sau alte garantii. Alte avantaje ale creditului Hipocrate Discount: posibilitatea de rambursare anticipata fara penalitati, avansul poate fi chiar 0 (in functie de valoarea garantiei), rapiditate si flexibilitate in acordarea creditului.

Pentru ca finantarea vine din partea unei institutii bancare care este recunoscuta pentru solutiile eficiente oferite specialistilor din domeniul medical, va puteti asigura ca primiti consiliere financiara de calitate de la specialistii bancii care cunosc foarte bine domeniul medical si te pot consilia in orice moment.

Pentru mai multe informatii si pentru a primi consiliere personalizata, puteti folosi urmatoarele date de contact: info@librabank.ro / 021 212 088 031.

Nota: Acesta este un articol publicitar.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.