Spam De La IMUNE

Despre vanzarea medicamentelor pe internet, la preturi bune, am mai scris cand primeam spam cu V1agra, dar acum am inceput sa primesc un alt tip de oferte: protectie impotriva cancerului si obezitatii.

Vine sub forma de spam, bineinteles, si incearca sa profite de deznadejdea oamenilor prin introducerea unor preparate care vindeca orice forma de cancer, in doar 3 luni.

Ideea promovata e buna,

Sa previi este mai bine decat sa vindeci. bolile ! Fii intelept !

dar adresabilitatea e clar tintita pe bolnavi…

6 capsule pe zi + 1 lingurita Alga Pura/zi pentru bolnavii de cancer (orice tip) sau diabet Tratamentul este de minim 3 IMUNE (540 de capsule/3 luni) pentru bolnavii de cancer.

spam de la imune
Spam de la IMUNE

Oare care e procentul celor care cumpara asa ceva in urma unei oferte primita similar pe email? Eu ii incadrez in aceeasi categorie cu cei care merg la doctor pentru o problema, primesc diagnostic si tratament, dar intra pe internet sa confrunte informatia cu ce spun avizatii mai mult sau mai putin anonim din spatele raspunsurilor de pe net…

Cand ai incredere in internet mai mare decat in medicul tau e deja o problema…

1 raspuns

  1. microalge WellStar

    Vorbiti in necunostinta de cauza. Mai bine ati afla despre rezultatele obtinute in urma consumului acestor microalge, documentati-va din tratate de medicina despre efectele miraculoase ale microalgelor asupra organismului uman si apoi scrieti. Aceste „medicamente” 100% naturale, sunt aprobate in Romania de catre Institutul de Bioresurse Alimentare, iar in Germania de catre TUV si LEFO Institute, deci nu sunt niste chinezisme. Dar cum o sa recunoasca unii medici acest lucru, ca doar si-ar pierde painea de la gura.. Si apropo, Dr. Keywan Grashoff , specialist in nutritie (a lucrat la NASA timp de 35 de ani), se afla in centru actiunii acestei miscari de restabilire a sanatatii oamenilor prin promovarea acestor produse. Microalgele detoxifica organismul si-l hranesc apoi cu toate elementele necesare de care acesta are nevoie pentru o functionare optima. Singurul in stare de autovindecare, este insusi corpul uman. Acest lucru incepe sa se vada in urma detoxifierii puternice provocata de Chlorella Vulgaris (una dintre microalgele continute de aceste „medicamente”). Documentati-va inainte de a denigra aceste produse care pot ajuta la vindecarea unor boli foarte grave si pentru care medicina nu a gasit inca leac (ex.: scleroza in placi).

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.