Sperma Viabila Dupa 21 de Ani de Inghetare

Chris Biblis a fost tratat pentru leucemie in perioada dintre 13 si 18 ani. In 1987, la varsta de 16 ani, a apelat la serviciile de inghetare a spermei chiar daca la vremea aceea nu exista tratament pentru infertilitatea masculina, nasterea primului copil prin injectare intracitoplasmatica a spermatozoidului producandu-se abia in 1992.

La 20 de ani dupa vindecarea lui Chris Biblis, a decis impreuna cu sotia lui sa foloseasca fertilizarea in vitro pentru a putea concepe un copil. Aceasta s-a produs in mai 2008, iar in 4 martie 2009 Melodie Biblis a nascut o fetita perfect sanatoasa.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.