Sterilitatea In Iran

Datele oficiale prezentate de Organizatia Mondiala a Sanatatii sustin ca rata globala de sterilitate este intre 10-15%, dar in Iran rata este de 20%. In capitala situatia este si mai grava, 21-26% dintre cupluri fiind sterile.

Motivul acceptat pentru procentul mare de cupluri infertile din Iran este imbatranirea. Se stie ca fertilitatea femeilor scade odata cu inaintarea in varsta, dar nu cred ca asta e singurul motiv. Oare n-au fost folositi drept cobai in experimentele americanilor odata cu razboiul care exista intre ei?

Un film care merita vazut, cel putin pentru idee: Children of Men

1 raspuns

 1. anonimpamantean

  Buna intrebare, raspunsul fiind pe masura.
  Nu ne mai mira nimic… cobai suntem si noi, la o scara mai mica, desigur…
  Sunt curios ce se va intampla cu fasia Gaza, cu oprirea robinetului de catre rusi, cu gaura neagra in finantele americanilor, cu bancile mai marilor sponsori ai tuturor statelor cu dobanzi uriase, cu alimentatia, cu clonarea, cu invatamantul, cu taxele tot mai acerbe pe tot felul de fleacuri (vom ajunge sa platim taxe si pe aerul care-l respiram, doar pentru ca a fost brevetat de catre un „destept”), cu trezirea spiritualitatii in masa, prevazuta pentru 2012!
  Ma „mananca” curiozitatea, daca ma pot exprima asa… intre timp traiesc, ma bucur de viata si incerc ca fiecare clipa sa nu o pierd pentru ca este foarte pretioasa.
  Laurentiu, jos palaria pentru blogul tau.
  O mana de ajutor nu strica niciodata, daca e facuta cu bunacredinta.
  Sa fii sanatos si sa nu abandonezi proiectul acesta, ar fi pacat. Bafta la examene si mai multa bafta in a te tine departe de „ochiul dracului” adica de a te „prostitua” profesional.
  Tot respectul!

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.