Steven Seagal Impotriva Drogurilor in Romania

Steven Seagal Impotriva Drogurilor in RomaniaTocmai am vazut un reportaj pe Antena 3 despre o campanie antidrog organizata de Agentia Nationala Antidrog in care actorul Steven Seagal merge in liceele din Bucuresti pentru a raspunde intrebarilor puse de tineri. Reportajul era facut live la liceul I.L.Caragiale.

Daca bine tin eu minte a mai fost si in 2005, deci acum e a 2-a vizita efectuata in acelasi scop: prevenirea si combaterea consumului de droguri.

1 raspuns

  1. si nu numai… face si un film in facultatea noastra si cik ar trebui sa pastram linistea… cum sa pastrezi linistea in sesiune? mad people everywhere 😛

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.