Stiai ca… Avortul?

Stiai ca Romania se afla pe locul 3 in Europa ca numar anual de avorturi?

Avortul nu e o metoda contraceptiva!

6 raspunsuri

 1. Poti sa imi spui si sursa, te rog? Chiar m-ar interesa 😀

 2. Dr Laurentiu Craciunas

  Nu retin sursa, stiu ca era o campanie de promovare a contraceptiei, dar poti gasi cateva date aici: link.

 3. si sunt sigura k cele mai multe cazuri sunt minore 😎

 4. In perioada umbrita de comunism ,femeia era obligata sa faca cat mai multi copii. Cel putin o femeie cu mai multi copii a facut tot posibilul prin metode diverse ca sa faca avort riscandusi viata .Avortul era interzis prin lege ,asa ca au existat numerosi copii care sau nascut bolnavi de SIDA.
  Acum oricine poate face avort .Contraceptivele ca si alte metode de contraceptie costa,prezervativul nu e pe placul barbatilor .Am avut o cunostinta pe care sotul o tot punea sa faca avort pentru ca spunea ca inca nu s-a realizat in planul profesional.Cand a ajuns la an 6-a sarcina deja medicii au refuzat sa-i mai faca avort .Atunci s-a ajuns la a risca sa se desparta de sot pt a face copilul si a nu -si pune viata ei si pe a copilului in pericol,iar imbecilul a divortat de ea desi era copilul lui.
  A face campanie doar pentru a se vinde aceste produse contraceptive care intr-adevar pot evita astfel de neplaceri precum avortul nu este suficient .Si barbatii trebuiesc educati despre modul in care isi pot proteja partenera din punct de vedere sexual pt ca ambii sa fie satisfacuti in momente de criza financiara ,cand sexul este ocazional si asa mai departe .Ideea este ca si barbatii sunt iresponsabili in ceea ce priveste contactul sexual cu partenera ,dar si lipsa de informatii si experienta pot duce la acest fenomen atat de prezent mai ales dupa revolutie la noi in tara .

 5. da mariana si avortul nu costa???? costa pe lanaga bani, o viata, nici nu se poate compara contraceptia cu avortul…educatia trebuie tinuta in masa egal la femei si la barbati, sunt multe femei care fac x avorturi care nu stiu ce este ovulatia. deci suntem departe , iar scuza ca ma lasa barbatul daca nu fac avort nu te scapa de vinovatie.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.