Stiai ca… Cravata?

…un obiect vestimentar des utilizat de catre barbati, cravata, poate fi un adevarat pericol pentru sanatate? Dupa mai multe studii, medicii unei asociatii din Malaezia au ajuns la concluzia ca ar trebui eliminata obligativitatea purtarii ei, deoarece aceasta favorizeaza transmiterea diferitelor infectii. Datorita materialului din care este confectionata, cravata ajunge sa fie spalata rar si poate transporta germenii care cauzeaza pneumonii si infectii ale sangelui.

1 raspuns

  1. Se pare ca moda cu tricou si costum are o logica…medicala.Te scapa de cravata si deci si de potentiale infectii.Ca sa vezi ce destepti sunt si creatorii astia de moda…

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.