6 raspunsuri

  1. Femeia dupa nastere este depresiva datorita indepartarii sotului de ea din punct de vedere sexual ,apoi pentru ca s-a ingrasat si sotul o jigneste uitandu-se dupa fete tinere care nu au nascut niciodata.
    Cel putin in cazul meu depresia inca mai persista si dupa 2 ani de la nastere pentru ca sotul face sex cumine din ce in ce mai rar iar eu simt ca o iau razna .Daca alaptatul la san ma mai calma acum incerc sa fac miscare si sa am grija ce mananc ca sa imi revin la greutatea pe care o aveam inainte de a ramane insarcinata ,cand sotul inca ma mai iubea.

  2. barbatii atrag la ficat…cum dany?

  3. da…..nici nu m-am gindit la asta…..eu cred ca este asa deoarece femeila atrag totul mai aproape de inima decit barbatii…

  4. da, dar un barbat in depresie e mai demn de mila decat o femeie, de la care, iata, si studiile se asteapta sa aiba toate simptomele care sa o indemne, de multe ori, sa-si ia zilele.

  5. Dr Laurentiu Craciunas

    E vorba de diagnostic medical de depresie, nu de conceptii barbatesti 🙂

  6. in conceptia voastra, a barbatilor, da :). intotdeauna femeile au ceva de ” 2* mai decat” . dar eu as adauga cu ferma convingere ca, tot de doua ori mai decat barbatii, femeile sunt : constiente, ordonate, atente etc etc.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.