6 raspunsuri

  1. in conceptia voastra, a barbatilor, da :). intotdeauna femeile au ceva de ” 2* mai decat” . dar eu as adauga cu ferma convingere ca, tot de doua ori mai decat barbatii, femeile sunt : constiente, ordonate, atente etc etc.

  2. Dr Laurentiu Craciunas

    E vorba de diagnostic medical de depresie, nu de conceptii barbatesti 🙂

  3. da, dar un barbat in depresie e mai demn de mila decat o femeie, de la care, iata, si studiile se asteapta sa aiba toate simptomele care sa o indemne, de multe ori, sa-si ia zilele.

  4. da…..nici nu m-am gindit la asta…..eu cred ca este asa deoarece femeila atrag totul mai aproape de inima decit barbatii…

  5. barbatii atrag la ficat…cum dany?

  6. Femeia dupa nastere este depresiva datorita indepartarii sotului de ea din punct de vedere sexual ,apoi pentru ca s-a ingrasat si sotul o jigneste uitandu-se dupa fete tinere care nu au nascut niciodata.
    Cel putin in cazul meu depresia inca mai persista si dupa 2 ani de la nastere pentru ca sotul face sex cumine din ce in ce mai rar iar eu simt ca o iau razna .Daca alaptatul la san ma mai calma acum incerc sa fac miscare si sa am grija ce mananc ca sa imi revin la greutatea pe care o aveam inainte de a ramane insarcinata ,cand sotul inca ma mai iubea.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.