1 raspuns

  1. Da,stiu ca astazi este ziua mondiala a diabetului.
    Sunt foarte multi romani care sufera de diabet.Este foarte greu sa traiesti cu asemenea boala .Cunosc un caz al unui fost profesor de la facultate ,care ia medicamente si are un regim special de alimentatie.
    Eu i-am recomandat sa fiarba teci de fasole uscate ,am primit si eu aceasta recomandare .Am auzit la radio ca savantii americani ar fi descoperit o planta „scortisoara”,daca este administrata in doze mici (sub forma de praf) si cu apa ,ar scadea glicemia .Rog pe Laurentiu sa verifice acest lucru.Multumesc.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.