Sunt Uimit

Dupa cateva ore de asteptat prelungit, primele 2 grupe din serie urma sa mergem in amfiteatru pentru primirea notelor. Fiecare isi primeste lucrarea, merge in banca si apoi in ordine alfabetica trece pe la catedra sa se „oficializeze” nota in carnet + se adauga eventualele contestatii/observatii/nemultumiri (evident, nimeni nu vrea sa intre in detalii). Eu aveam 7 la ambele subiecte (7 si 7).

– Ai ceva de comentat?
– Nu.
– Daca lui Craciun (Marian, colegul din fata mea) i-am dat 5, tie Craciunas (adica diminutivul de la Craciun) trebe sa-ti dau 4.

Au urmat cateva aprecieri la lucrarea mea (notata cu 7 inainte) prin care trebuia sa fiu convins ca nu merit mai mult de 4. Intre timp asistenta i-a aruncat carnetul in fata cu nota trecuta 5.

Intr-un final am primit carnetul semnat (cu nota 5), dar cu promisiunea ca semestrul viitor n-o sa iau mai mult de 4.

Ai zice ca sunt legende urbane, dar discutia a fost purtata cu inca 15 studenti de fata…

Singura replica pe masura dialogului ar fi fost ca in urma cu 3 generatii m-ar fi chemat si pe mine tot Craciun (a fost schimbare de nume).

Cadrul universitar in cauza este Prof. dr. Vlaicu Sandor – catedra de farmacologie in cadrul UMF Cluj.

Later edit: la examenul practic am luat 9/10, nu ca ar fi schimbat vreo litera din nume…

6 raspunsuri

  1. sa speram ca Prof. dr. Vlaicu Sandor va citi acest articol si va realiza defapt ca este un comunist tampit! sa-l ajutam putin si pe dl. google.com: Prof. dr. Vlaicu Sandor e un comunist tampit! Acest mesaj este despre Prof. dr. Vlaicu Sandor – catedra de farmacologie in cadrul UMF Cluj.

  2. Dr Laurentiu Craciunas

    Iti dai seama ca dupa cum ai semnat comentariul are valoare 0… nu?

  3. ehe laur si eu credeam ca doar la mine e asa .. glumeam stiu ca peste tot e :p stai tu calm tot sexy esti 😉

  4. eu am pe 29 partialul la farmaco:-s sper sa am mai multa bafta:D

  5. Nu conteaza cat ai in carnet.Conteaza cat ai stiut la examenul practic pentru ca vei practica medicina ,nu vei face teorii…

    In viata intotdeauna apare revansa cand nici nu se astepta,de asta sa fii sigur.Stiu ca asta nu te consoleaza..

  6. stai putin ca eu n-am inteles bine. tu daca ai pe foaie scris 7 nu poti sa contestezi nota din carnet? nu stiu cum e la faculta, ca sunt in a 12 a, da` la noi nu are nici o valoare carnetul de note. nu prea inteleg, n-ai putea de ex sa mergi la decan sau asa? sper ca nu par naiva, dar mi se pare ca chestiile astea n-ar trebui sa se intample si lumea sa se resemneze

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.