Tantum Rosa Folosit Ca Halucinogen

Tantum Rosa este un preparat fapmacoterapeutic apartinand grupei antiinflamatoarelor pentru administrare vaginala. Fiecare plic de Tantum Rosa contine clorhidrat de benzidamida 500 mg, astfel incat a ajuns sa fie folosit ca halucinogen de tinerii clujeni dupa introducerea plantelor etnobotanice.

Indicatiile de folosire a Tantum Rosa includ inflamatia vulvei si vaginului, inflamatia cervixului uterin din diferite cauze, chimioterapie si radioterapie locala, igiena personala in perioada lauziei (spalare externa).

Producatorii nu au luat in calcul eventualitatea folosirii preparatului vaginal in scop halucinogen si nu au inclus in prospect detalii referitoare la acest aspect.

CityNews a publicat un articol interesant de citit despre noul trend in randul unor tineri clujeni si atitudinea farmaciilor referitoare la aceasta situatie inedita.

Acest medicament/drog pe langa o greata infernala iti provoaca o stare de inconfort, vezi de trei ori mai slab si aproape nu auzi, iar creierul ia razna, transmite stimuli falsi de ai impresia ca ai toate insectele pe tine, iar halucinatiile sunt penibile si iti pot provoca panica si depresie.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.