Tata si Fiica VS Cancerul la San

Arnaldo Silva impreuna cu medicul lui au neglijat un nodul care ii aparuse la san, in ideea ca e doar tesut gras. Nodulul a continuat sa creasca, iar pacientul s-a prezentat la un alt doctor care i-a pus diagnosticul de cancer la san.

Da, si barbatii pot sa aiba cancer la san. Atata timp cat exista tesut, se poate forma cancer. Biopsia lui Arnaldo Silva a confirmat diagnosticul. Testele de sange ulterioare au fost pozitive pentru o mutatie genetica a unei forme agresive de cancer la san. Dupa aflarea vestii, fiica lui, in varsta de 32 de ani a facut screening si asa cum se asteptau, avea si ea cancer la san.

Ambii au avut operatia de rezolvare a cancerului simultan, urmand apoi tratament cu chimioterapice. Fiica lui a terminat tratamentul in decembrie 2007, iar Arnaldo Silva la o luna dupa. Acum ambii fac screening la fiecare 3 luni.

Intreaga poveste aici: link

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.