Teaching Course on Pediatric Infectious Diseases

In perioada 28-29 octombrie 2011 va avea loc workshopul cu titlul The 3rd East-European and Mediterranean Teaching Course on Pediatric Infectious Diseases and 4th European Society of Pediatric Infectious Diseases (ESPID) Teaching Course in Aula Universitatii Transilvania, Strada Iuliu Maniu nr 41 A, Brasov, Romania.

Cursul se adreseaza medicilor pediatrii, medicilor de boli infectioase, epidemiologilor, medicilor de medicina generala, medicilor rezidenti si studentilor, avand ca teme abordate: actualitati in gestionarea patologiei pediatrice de natura infectioasa si actualitati privind vaccinarea si imunizarea pediatrica.

Printre speakeri se numara:
Ioana Anca (Romania)
Doina Azoicai (Romania)
Ron Dagan (Israel)
Javier Diez-Domingo (Spania)
Susanna Esposito (Italia)
Oana Falup-Pecurariu (Romania)
Adam Finn (UK)
David Greenberg (Israel)
Ulrich Heininger (Elvetia)
Cheng-Hsun Chiu (Taiwan)
Eugene Leibovitz (Israel)
Evelina Moraru (Romania)
Doina Ple?ca (Romania)
George A. Syrogiannopoulos (Grecia)

Pentru mai multe detalii legate de eveniment: contact@medevents.ro

1 raspuns

  1. Daca n-ar fi asa de aproape de rezi, tare as vrea sa vin, ca numai ce-am predat licenta pe infectia acuta cu CMV la copil 🙁

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.