Telepatia: Viitorul Discutiilor Pe Internet

La inceput a fost comunicarea sub forma de text (scris de la tastatura), apoi odata cu cresterea vitezei de transfer au aparut comunicarea sub forma de sunet (cu ajutorul unui microfon) si transmiterea de imagini (cu ajutorul webcam-urilor). Mai la inceputul anului prezentam prima transmitere de informatii pe internet cu ajutorul gandului, iar acum a venit randul primei comunicari prin telepatie care se foloseste de internet.

Cercetatorii de la University of Southampton au demonstrat ca se poate comunica de la persoana la persoana pe baza gandurilor, fara nici o activitate fizica (tastat, vorbit etc).

In cadrul experimentului s-a folosit Brain-Computer Interfacing (BCI) pentru ca o persoana sa transmita gandurile calculatorului, iar calculatorul le-a transmis mai departe prin internet altui calculator, care cu ajutorul unui LED a transmis informatia creierului persoanei receptoare.

Pana acum s-a transmis doar o succesiune binara, dar tehnologia poate fi imbunatatita sa vina in ajutorul celor cu disabilitati de vorbire aparute din diferite cauze.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.