Terapie Regenerativa Pentru Diabet

Sanofi-Aventis si CureDM au semnat un acord de licenta exclusiva, la nivel mondial, pentru o terapie inovatoare, regenerativa in diabet.

Este vorba de o noua peptida umana in medicina regenerativa. Sanofi-Aventis si Grupul CureDM au anuntat semnarea acordului de licenta, la nivel mondial, cu privire la o noua peptida umana, Pancreate, care ar putea restabili capacitatea de a produce insulina si alti hormoni pancreatici la pacientii diagnosticati cu diabet de tip 1 si tip 2.

Potrivit acestui acord, Sanofi-Aventis va detine licenta exclusiva, la nivel mondial, pentru dezvoltarea, fabricarea si comercializarea Pancreate si a compusilor inruditi.

CureDM va primi o plata in avans, precum si alte plati aferente etapelor de dezvoltare, autorizare si comercializare a produsului. Aceste sume ar putea ajunge la un total de 335 milioane de dolari.

Continuarea in Revista MEDICA.

2 raspunsuri

  1. Am o hepatita c in urma tratamentului cu PEGYNTRON SI RIBAVIRINA in anul 2007 mi-a crescut glicemia avand o hemoglobina glic ozilata de 6,90 mi s-a spus ca este un diabet grad 2 si mi s-a recomandat AMARYL ce ma sfatuiti .Va multumesc anticipat pentru raspuns .SANATATE MAXIMA

    • Dr Laurentiu Craciunas

      Buna florina,

      Singurul sfat posibil este sa urmezi tratamentul, diabetul netratat are efecte foarte grave pe termen lung.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.